Magunkról

A fogászati kezelések alapja a bizalom, hiszen azon túl, hogy a kezelések eredményeképpen a páciens megjelenésének egyik legfontosabb eleme -a mosolya- változik meg, orvosi beavatkozást végzünk. Korántsem mindegy, hogy ez milyen minőségben történik. Az Astrodent Fogászati Központban az elengedhetetlen magas szakmai színvonalat egy különösen barátságos, páciensközpontú miliővel egészítjük ki, hiszen az említett bizalmi kapcsolat az alapja a mindkét fél számára megelégedéssel záruló kezeléseknek.

 

Magasan képzett fogorvosaink szaktudása, a legmodernebb technológiai eszközök és alapanyagok valamint a közvetlen kapcsolaton alapuló bizalmi viszony jelentik a három alappillérét az Astrodent által végzett munkának. Ezt jelképezi a társaság logójában látható fog három gyökere is:

 

Garanciánk 3 alappillére:

 

Állandóság:
Az Astordent Fogászati Központ több mint 25 éve működik változatlan helyszínen, dr. Balla Beáta fogorvos irányítása alatt. A kezdetben egyszékes fogászati praxis, a folyamatos fejlesztéseink eredményeképpen mára egy három rendelőből álló fogászati központtá fejlődött, felszerelve a legmodernebb eszközökkel, kiegészítő berendezésekkel és fogászati anyagokkal.

 

Szaktudás:
Fogszakorvosaink a szakmailag világszerte elismert budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen történő diplomaszerzésüket követően, kivétel nélkül legalább egy évtizedes gyakorlattal rendelkeznek, ami fontos alapja társaságunk magas színvonalon végzett szakmai munkájának. Ezen túl, kiemelt figyelmet fordítunk munkaerőnk folyamatos, neves hazai- és külföldi szakemberek által történő képzésére.

 

Személyes kapcsolat:
A páciens itt nem egy személytelen gazdasági társasággal kerül kapcsolatba, amelytől fogászati szolgáltatást rendel meg, hanem a családi vállalkozás tulajdonosai maguk végzik a kezeléseket és vállalják a garanciát a munkájukért.

 

astro logo